Kaffemaskiner & vattenautomater
Bemanningslösningar på kundsite
Vi inreder Ditt kontor - arkitekt ingår

Välkommen till Lexium Service Management AB!

Lexium grundades 2012 och är ett expansivt, Facility managementföretag. Vi levererar all form av arbetsplatsservice på kontor och i fastigheter. Det innefattar bland annat kontorsmateriel, bemanning, inredning, fastighetsservice, kaffemaskiner, frukt, växter. Genom att samordna flera tjänsteområden åstadkommer vi effektiva lösningar för våra kunder.

Vår uppfattning är att arbetsplatsservicen betyder mycket för upplevelsen av våra kunders varumärken. Vi kombinerar kunnig personal med den senaste tekniken för att hela tiden försöka överträffa våra kunders förväntningar. Att ett kontor är rent och prydligt och att kaffet smakar gott är exempel på tjänster som kan förstärka hur man som företag vill bli uppfattad av kunder och besökare.

Att leverera en kvalitativ tjänst kommer att vara vår högsta prioritet redan från dag ett. Vi är övertygade om att vår grundsyn och vårt arbetssätt, lokala närvaro och stödstruktur, gör att vi kan leverera en jämn och stabil lösning

Vi har alltid en ansvarig för driftledning av våra uppdrag och alla har lång erfarenhet från arbetsledning av liknande uppdrag. Att kontinuerligt kontrollera och följa upp kvalitet och arbetsmetoder kommer att prioriteras högt för att säkerställa att ni alltid har bästa möjliga service och att personalen trivs och har rätt förutsättningar att lösa sina arbetsuppgifter. Samtidigt kontrollerar vi att vi följer överenskomna rutiner och möjligheter till förbättringar uppmärksammas och kommer er tillgodo. För att styra vår verksamhet och följa upp kvalitet och arbetssätt kommer vi att använda vårt FM-system. Data och rapporter kommer sedan att återrapporteras till er ansvarige vid våra uppföljningar.

I vår värld köper ni ett skräddarsytt paket av servicetjänster. Vi samlar alla tjänster under en dedikerad kontaktperson som är lätt få kontakt med som löpande ser till att er servicenivå levereras. För att göra det ännu enklare så samlar vi sedan ert tjänstepaket under ett avtal med tydliga servicenivåer. 

Lexium är en av de ledande aktörerna inom FM och har lång erfarenhet av att leverera komplexa FM-lösningar till kunder inom framförallt den privata sektorn.

Vi kallar det ONE FM by Lexium

Med ONE FM får ni ett helhetsgrepp om alla era servicetjänster vilket leder till bättre överblick och kontroll. Antalet leverantörer och kontaktytor minimeras. Vi samordnar tjänsterna för att skapa synergier vilket leder till garanterade besparingar. Såväl direkta som indirekta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varukorg

Användarnamn:
Lösenord: